Men fortvil ikke! Vi skal gi deg en steg-for-steg guide til hvordan kreere de lekreste måltider.
I dag har vi valgt en eksotisk rett, helt fra andre siden av Atlanterhavet! Omg!
Kjøttdeig (gjerne storfe/svin, hvis den er på tilbud), tortillalefser eller tacoskjell (fritt valg!), tacokrydder, tacosaus (her kan du velge mellom mild, medium og sterk), aggurk og andre grønnsaker og ost (evt. Revet (tm) som ligner på ost)
Ha din herlige gourmetkjøttdeig i en stekepanne.
Husk å ha i smør eller olje for at den ikke skal svi seg.
Mens du venter på at kjøttdeigen skal brunes kan du begynne å preparere grønnsakene.
Mais er en naturlig del av en spennende meksikansk rett. Her kan man ikke gjøre feil. Men pass deg for skarpe kanter!
Skjær opp de andre grønnsakene i passe store biter.
Gjør klar osten, men vær forsiktig. Saksen kan være skarp. Ikke løp rundt på kjøkkenet med den etterpå.
Nå burde kjøttdeigen ha blitt passelig brunet, og da skal vi gjennom den vanskeligste delen av prosjektet; Helle over, og blande inn tacokrydderet. Her må du huske både å trekke pannen av varmen, helle over krydderet, så ha i litt vann, blande godt for så å sette herligheten tilbake på den varme platen. Klarer du alt dette er du i sannhet en gourmetkokk verdig tittelen.
Nå er det på tide å dekke bordet. Til et så fint måltid må man følge etikette, og følgelig ha serviett på tallerkenen.
Nå er det på tide å nyte måltidet.
Det er fort gjort å søle litt, men her kommer den ovennevnte servietten til sin rett.
Til dette måltidet anbefaler Lurva og Lurve et godt glass Multifruktdrikk
Hvis du selv ønsker å lage dette festmåltidet får du alt du trenger på din nærmeste Rimi-butikk
dette var en strålende side! jeg gleder meg allerede til å følge dere, og takk for middagstips og andre tips, jeg skal huske på å ikke løpe med saks! :)
SvarSlett